Hoppa till sidans innehåll

Bulycke RF - Ridsport

Välkommen till Bulycke Ryttarförening!

Ridskolan är belägen i det natursköna området Bulycke Gård i Torslanda på Hisingen utanför Göteborg. Vi har ca 600 medlemmar, i ridskolan rider drygt 350 elever varje vecka på olika nivåer.

Vi erbjuder ridutbildning med hög kvalitet på säkert sätt från nybörjare till avancerad nivå vare sig du är gammal eller ung. Vi erbjuder möjlighet att tävla dressyr och hoppning både för ridskoleelev och dig med egen häst/ponny. Hos oss är hela familjen välkommen för en meningsfull fritid och gemenskap med hästen!

 Följ oss på Facebook -www.facebook.com/BulyckeRyttarforening

Senaste nytt från Bulycke RF

städdag höst
Styrelsen informerar
 
 
IMG_5793[1]
Tävlingskommitén har tagit fram en superfin kollektion för våra tävlande. På bilden ser ni jackan, till detta finns bland annat schabrak, huva och ländtäcke. Ni som har bestäl...
 
Lördagen den 14 mars kl 13.00 är du välkommen på föreningens årsmöte. Kom hör mer om vad som hittills hänt och planerna framåt. Varmt välkommen!
 
Vår tid som byggarbetsplats börjar närma sig sitt slut, inom några veckor räknar vi med att vi ska kunna flytta in i vårt nya fina stall. Ännu är det mycket som ska göras färd...
 
just nu med att få fram förslag till ny styrelse. Vill du vara med, eller känner du någon som vill vara med och arbeta för fortsatt utveckling av vår förening? Kontakta då nå...

Nytt från ridskolan

Rosita
En fullspäckad vecka med clinics, tävlingar och mycket mer, massor av möjligheter att fördjupa hästkunskaperna. Du är välkommen att vara med på så många tillfällen du vill!
 
stallbild
Vill du också börja rida hos oss? Eller vill du rida mer? Rider du två gånger/vecka betalar du bara för hälften av din teori. Här ser du var det finns lediga platser i ridgru...
 
rebecka sundh
För dig som vill bli extra duktig i dressyr. Välkommen att anmäla dig till en fyra-veckors-kurs på torsdagarna för Linda. Nästa start v 10. Anmäl dig nu.
 
Dags att anmäla, vi vänder oss till dig som går i JR II eller III. Första omgången även öppen för dig i JR I/II.

Säkerhetspolicy

Burf är en klubb där säkerheten värderas högt. I all ridundervisning ska därför utbildning i säkerhets ske och detta omfattar även hantering av häst i stallet och vid hand.

Vi följer Svenska Ridsportförbundets säkerhetspolicy som grund för en trygg och säker miljö i stall och ridhus.

Vi verkar för att hålla en hög kunskapsnivå om säkerhet för att upprätthålla en säker anläggning för personal, medlemmar och hästar.

I säkerhetsarbetet ingår underhåll av utrustning/anläggning, utbildning av hästar/personal/medlemmar och dokumentation/analys av incidenter.

Vi förväntar oss att våra medlemmar och ridande respekterar regler, håller tider och hanterar hästarna enligt föreskrifter.

Ridskolan

Manegeaktiviteter

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke,
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister

_________________________ 

 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 

 

______________________________

Sponsorer av Bohus cupen 2015

hooks 

 

 

_____________________________

 

 

 

Vill du köpa en plats här?

Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42335 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031-560973
E-post: This is a mailto link

Se all info