Hoppa till sidans innehåll

Bulycke RF - Ridsport

Välkommen till Bulycke Ryttarförening!

Ridskolan är belägen i det natursköna området Bulycke Gård i Torslanda på Hisingen utanför Göteborg. Vi har ca 600 medlemmar, i ridskolan rider drygt 350 elever varje vecka på olika nivåer, alltfrån "knatteridning" för de yngsta till avancerade specialgrupper för de vuxna. 

 Följ oss på Facebook -www.facebook.com/BulyckeRyttarforening

Senaste nytt från Bulycke RF

bulycke div II dressyr
Grattis till vårt fantastiska dressyrlag som i söndags 19/10 vann finalen och hela Div II för häst. Finaldagens lag bestod av: Anna Carlsson på ridskolans fina Malva, Helena ...
 
Äntligen börjar arbetet med att bygga ett nytt stall till våra hästar. Det är utestallet vid manegen som kommer att ersättas med ett nytt fint stall!
 
Ridläger sommaren 2009
På lördagar med start 18/10 kl 13:30 ger vi dig chansen att lära mer om hästen. På första tillfället lär vi oss mer om hästens utrustning. Vad är en martingal? Varför har man ...
 
Vi arrangerade klubbmästerskap i dressyr 21/9 och vi fick 4 nya klubbmästare.

Nytt från ridskolan

RS
Tävla och klä ut dig och din häst! Anmälan pågår 16-28/10. Alla i ridskolans grupp 0 till III och privatekipage på motsvarnde nivå är välkomna.
 
rebecka sundh
Höstens nya satsning "junior dressyrspecial" omång ett pågår nu. Du anmäler dig till fyra gånger i taget. Nästa omgång startar v 44 med inriktning programridning, anmäl dig nu...
 
stallbild
Vill du också börja rida hos oss? Eller vill du rida mer? Rider du två gånger/vecka betalar du bara för hälften av din teori. Här ser du var det finns lediga platser i ridgru...
 
Kom ifrån jobbet och ha ett trevligt lunchridpass istället!

Säkerhetspolicy

Burf är en klubb där säkerheten värderas högt. I all ridundervisning ska därför utbildning i säkerhets ske och detta omfattar även hantering av häst i stallet och vid hand.

Vi följer Svenska Ridsportförbundets säkerhetspolicy som grund för en trygg och säker miljö i stall och ridhus.

Vi verkar för att hålla en hög kunskapsnivå om säkerhet för att upprätthålla en säker anläggning för personal, medlemmar och hästar.

I säkerhetsarbetet ingår underhåll av utrustning/anläggning, utbildning av hästar/personal/medlemmar och dokumentation/analys av incidenter.

Vi förväntar oss att våra medlemmar och ridande respekterar regler, håller tider och hanterar hästarna enligt föreskrifter.

Ridskolan

Manegeaktiviteter

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke,
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister

_________________________ 

 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 

 

______________________________

Sponsorer av Bohus cupen 2014

hooks 

 

 

_____________________________

 

 

 

Vill du köpa en plats här?

Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42335 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031-560973
E-post: This is a mailto link

Se all info