Hoppa till sidans innehåll

Bulycke RF - Ridsport

Välkommen till Bulycke Ryttarförening!

Ridskolan är belägen i det natursköna området Bulycke Gård i Torslanda på Hisingen utanför Göteborg. Vi har ca 600 medlemmar, i ridskolan rider drygt 350 elever varje vecka på olika nivåer.

Vi erbjuder ridutbildning med hög kvalitet på säkert sätt från nybörjare till avancerad nivå vare sig du är gammal eller ung. Vi erbjuder möjlighet att tävla dressyr och hoppning både för ridskoleelev och dig med egen häst/ponny. Hos oss är hela familjen välkommen för en meningsfull fritid och gemenskap med hästen!

 Följ oss på Facebook -www.facebook.com/BulyckeRyttarforening  Instagram

Senaste nytt från Bulycke RF

bulycke lag 1 div II
Vilken start Bulyckes ponnytjejer fick när första omången av höstens division II i hoppning avgjordes på Troya i lördags 29/8. Lag 1 vann, lag 2 kom 4:a av de 10 startande lag...
 
2010 04 25_1025
Kom och hjälp till på våra hösttävlingar. Har ni aldrig varit funktionär på tävling förr, ingen fara, vi hjälper er att få en lagom uppgift.
 
IMG_6023[1]
Tillsammans går det bättre och är roligare, välkomna till höstens fixardag.
 
Till minnet av vår fina Hanna Ek, planterades idag en ros på Bulycke. Den finaste av rosor som med all vår kärlek och omsorg ska växa sig stor och stark och

Nytt från ridskolan

SANY0929 - Kopia
Lärorik teoridag där ni får lära er mer om hästens förutsättningar för arbete. Träffa också Hans, vår egen "projekthäst". Alla våra ridande är välkomna att deltaga!
 
stallbild
Alla elever är välkomna!
 
199261_180240165356041_100001101758275_381999_6542715_n
Öppet för elever från grupp 0
 
För dig som går i JR II eller III. Anmälan öppnar v 32!
 
Vill du också börja rida hos oss? Eller vill du rida mer? Här ser du var det finns lediga platser i ridgrupper hos oss! Rider du 2 ggr/vecka har du 5% rabatt på lektionstillfä...
 
Igenridningar är i mån av plats i motsvarande eller lägre grupp.

Säkerhetspolicy

Burf är en klubb där säkerheten värderas högt. I all ridundervisning ska därför utbildning i säkerhets ske och detta omfattar även hantering av häst i stallet och vid hand.

Vi följer Svenska Ridsportförbundets säkerhetspolicy som grund för en trygg och säker miljö i stall och ridhus.

Vi verkar för att hålla en hög kunskapsnivå om säkerhet för att upprätthålla en säker anläggning för personal, medlemmar och hästar.

I säkerhetsarbetet ingår underhåll av utrustning/anläggning, utbildning av hästar/personal/medlemmar och dokumentation/analys av incidenter.

Vi förväntar oss att våra medlemmar och ridande respekterar regler, håller tider och hanterar hästarna enligt föreskrifter.

Manegeaktiviteter

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke,
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister

_________________________ 

 
 
 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 2015
hooks 
 
 
_____________________________
 

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42335 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031-560973
E-post: This is a mailto link

Se all info