Hoppa till sidans innehåll

Bulycke RF - Ridsport

Välkommen till Bulycke Ryttarförening!

Ridskolan är belägen i det natursköna området Bulycke Gård i Torslanda på Hisingen utanför Göteborg. Vi har ca 600 medlemmar, i ridskolan rider drygt 350 elever varje vecka på olika nivåer.

Vi erbjuder ridutbildning med hög kvalitet på säkert sätt från nybörjare till avancerad nivå vare sig du är gammal eller ung. Vi erbjuder möjlighet att tävla dressyr och hoppning både för ridskoleelev och dig med egen häst/ponny. Hos oss är hela familjen välkommen för en meningsfull fritid och gemenskap med hästen!

 Följ oss på Facebook -www.facebook.com/BulyckeRyttarforening  Instagram

Senaste nytt från Bulycke RF

bulycke manege
Vi välkomnar alla uppstallade i kringstallarna på möte på Bulycke lördagen den 28/11 kl 13.00. Information, diskussion och fika utlovas. Varmt välkomna!
 
ta en lott
Årets lucialotteri, vi hoppas att många vill vara med och bidra! Överskottet går till skolhästarna.
 
Vill du vara med och stötta vår ungdomsverksamhet? Vill du nå ut med information om ditt företag till alla som besöker oss? Läs mer genom att klicka på länken nedan.
 
Tvåa med laget för dagen och en fantastisk andraplats totalt i höstens Div II ponnydressyr. Grattis Ylva Cognell, Linn Klenfeldt, Frida Nivall och Ebba Johanssson med lagledar...
 
I lördags (3/10) gick finalen i div II ponnyhoppning på Alleby. Bulyckes ena lag placerade sig på en tredjeplats för dagen och en kanonfin andra plats totalt i cupen! Division...
 
I lördags (26/9) vann ponnydressyrtjejerna andra omgången av div II ponny dressyr på Storås. Våra superduktiga tjejer är givetvis favoriter när finalen går den 11/10 på Alleby...

Nytt från ridskolan

Har du inte fått fakturan? Kontakta ridskolan annars!
 
julklappshopp_09
Här är alla aktiviteter under juluppehållet. Vem vill inte ha en privatlektion eller en hoppkurs i julklapp? Nytt för i år; anmälan via Internet.
 
Igenridningar är i mån av plats i motsvarande eller lägre grupp.

Säkerhetspolicy

Burf är en klubb där säkerheten värderas högt. I all ridundervisning ska därför utbildning i säkerhets ske och detta omfattar även hantering av häst i stallet och vid hand.

Vi följer Svenska Ridsportförbundets säkerhetspolicy som grund för en trygg och säker miljö i stall och ridhus.

Vi verkar för att hålla en hög kunskapsnivå om säkerhet för att upprätthålla en säker anläggning för personal, medlemmar och hästar.

I säkerhetsarbetet ingår underhåll av utrustning/anläggning, utbildning av hästar/personal/medlemmar och dokumentation/analys av incidenter.

Vi förväntar oss att våra medlemmar och ridande respekterar regler, håller tider och hanterar hästarna enligt föreskrifter.

Ridskolan

Manegeaktiviteter

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke,
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister

_________________________ 

 
 
 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 2015
hooks 
 
 
_____________________________
 

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42335 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031-560973
E-post: This is a mailto link

Se all info