Hoppa till sidans innehåll

Swebowl


Martin Larsen var aldrig nära att nå stegfinalen i PBA World Championship. När de avslutande åtta serierna i matchspelet avgjordes i Las Vegas gjorde Martin en stabil insats men fick nöja sig med en slutlig 14:e plats.
 
Vid sidan av SM är Action Jubal den klassiska nationella tävlingen för funktionshindrade bowlare. Till årets upplaga, som spelas i Nöjesfabriken i Karlstad under allhelgonahelgen, har 280 spelare anmält sig.
 
Ängelholm står som värd för Mixed-SM, som arrangeras för 16:e gången under allhelgonahelgen då A-klassen avgörs.
 
Efter den lyckade insatsen i tisdags fick Martin Larsen en reaktion när PBA World Championship i Las Vegas fortsatte under onsdagen. När åtta serier återstår före stegfinalen ligger Martin på 15:e plats.
 
Ängelholm står som värd för Mixed-SM i bowling, som arrangeras för 16:e gången under allhelgonahelgen.
 
Martin Larsen gjorde sin bästa insats i PBA World Series i Las Vegas och är klar för TV-finalen i Scorpion Championship. Detta efter att ha slutat trea över tisdagens 14 serier.
 
På tredje dagen av PBA World Series i Las Vegas kom den hittills bästa svenska insatsen. Mattias Olsson slutade nia, Martin Larsen tolva och Daniel Fransson på 16:e plats.
 
Bowlare och fans över hela världen kommer att introduceras till ett nytt system för poängräkning under finalspelet för World Bowling Tour i Las Vegas på söndag den 2 november, skriver WTBA i ett pressmeddelande.
 
Seriekommittén har återinfört ett begrepp som fanns förr, minisammandrag. Det är ett sammandrag där 4 lag spelar vid ett och samma tillfälle och i samma hall.
 
Ingen svensk gick vidare till topp 24 när PBA Viper Championship avgjordes på söndagen. Bäst var Joachim Karlsson som hamnade på 39:e plats, 30 poäng från att avancera vidare.
 
BK Cahoot från Kalmar och Team Vasa från Avesta har vunnit åtta raka matcher var och är de lag som imponerat mest i damernas allsvenska. Ytterligare ett lag har vunnit allt, överraskningen GoIF Fram från Jönköping som inlett med fem vinster.
 
X-Calibur vann ganska klart bortamötet med Högland med 16-4 i reprisen på vårens SM-final. X-Calibur är fortfarande obesegrade i årets seriespel. Obesegrade är också Skrufscha som i Stockholm slog AIK med 11-9.
 
Det blev en bra svensk insats när PBA World Series of Bowling startade med Cheetah Championship. Två svenskar gick vidare till topp 24 där Pergamons Mattias Ohlsson blev 20:e och Jesper Svensson 24:a.
 

Domino bäst i Västervik

(2014-10-25 17:11)
Det var inga lag som behövde åka på några långa bortaresor denna derbyhelg i Sydallsvenskan. Kortast resa hade BK Flax som mötte det andra laget i Västerviks bowlinghall, BK Domino, men det blev en tuff resa.
 
Vänersborgslaget Skrufscha var ett av två lag som vann på bortaplan i dameliten. Skrufscha slog B-K Eva med 12-8. I Nyköping vann X-Calibur med 15-5 mot Dimico.
 

bowlingkanalen

Postadress:
IS Göta - Bowling
Planteringsvägen 141B
25232 Helsingborg

Kontakt:
Tel: +46705508404
E-post: This is a mailto link

Se all info