Hoppa till sidans innehåll

InspirationsWorkshop med Andy Swärd

2017-10-16 14:47
Välkomna på InspirationsWorkshop med Andy Swärd Boka in den 26 november för en InspirationsWorkshop med Andy Swärd! En spännande resa i tankens värld, varvat med lättsam teori, praktiska övningar samt en och annan överraskande ”aha-upplevelse”.
  • Uppdaterad: 2018-02-14 08:53

 

Vi välkomnar alla medlemmar i våra halländska ridklubbar till dagen, som arrangeras tillsammans med DUS och SISU Idrottsutbildare på Vesterhavsskolan i Falkenberg. Vi börjar kl. 11.00 och beräknas hålla på till ca kl. 15.30.

För våra ungdomar, upp till 26 är, är det gratis och för övriga deltagare kostar det 100 kr (betalas på plats).

Det är obligatorisk anmälan, SENAST den 19 november: https://goo.gl/forms/6MvP5o4oMaKBTOhD3

Välkomna till en magisk dag med Andy!

DUS, SISU Idrottsutbildare och Hallands RF

 -”Som flitigt anlitad föreläsare och coach i både företagsvärlden och på idrottsarenan, inte minst ridsporten, skapar Andy en intressant synergieffekt. Kunskapen i hur tanken påverkar vår kropp inverkar i vår dagliga prestation, speciellt i pressadesituationer. Att dessutom förstå och förädla våra grundegenskaper utvecklar oss som individer och förbättrar samtidigt relationerna till vår omgivning. Andy har förmågan att på ett fängslande, humoristiskt och stundtals ifrågasättande sätt relateratill verkliga utmaningar. Känd från såväl ”Ponnyakuten” och ”Ryttareliten” får Andy både unga hjältar som de mer rutinerade”rävar” att reflektera över sina naturliga reaktioner i vardagliga situationer och framför allt de situationer där vi når det såkallade ”förändrade tillståndet”. En spännande stund där vi ges möjligheten att utveckla vårt sökande i hur man på bästa sättförvaltar vår karriär, vår idrottsprestation eller vårt liv.

Skribent: Mats Carlsson
Epost: Adressen Gömd

HKRK tackar

sina sponsorer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 CONSELSOR AB

 

 

Postadress:
Hermanstorp Kör o RK - Ridsport
Mats Carlsson, Stenastorp 203
31194 Falkenberg

Besöksadress:
Stum
31195 Falkenberg

Kontakt:
Tel: +46 346 19221
E-post: This is a mailto link

Se all info