Hoppa till sidans innehåll

Sommarhockeyskola

 

Välkommen till IK Sätras Sommarhockeyskola 2018
- en bra start på hockeysäsongen -


BHS Skills Academy kommer åter till Gävle vecka 33.

IK Sätra står som arrangör och campen genomförs i Gavlerinken måndagen den 13:e augusti till fredagen den 17:e augusti. För utespelare 07 till 03 som älskar hockey och vill ta sitt spel till nästa nivå.
Du får träna för landets bästa och mest efterfrågade unga tränare och du får  hockeyutbildning i toppklass!

Måndag till torsdag kommer fokus främst att ligga på individuell teknikträning, både skridsko och klubbteknik. Fredagen kommer ägnas åt matchspel. 

Det blir tuffa ispass måndag till torsdag, med duktiga instruktörer samt matchdag på fredag. Detta får du för 3900 kronor, inkl. lunch och mellis.

Joakim Westberg är huvudtränare och är en väldigt duktig tränare med fantastisk teknik och enormt engagemang. Joakim anlitas som tekniktränare på flera av landets bästa hockeycamper. Till sin hjälp har han den landslags- och SHL meriterade spelaren Fredrik Anderberg som numera är en duktig tränare och en spelarfavorit.

Vår ambition är att alla spelare ska få bra träning, utvecklas som  hockeyspelare och vara väl förberedda när  säsongen börjar på allvar. Dessutom få en positiv syn på ishockey, träffa många  kompisar och ha roligt.Vi har bedrivit sommarhockeyskola i 22 år, alltid med ett lämpligt antal deltagare per grupp för en optimal träning för individen.

Sommarhockeyskolan genomförs vecka 33 för barn födda -07 till -03. Skolan genomförs som dagläger på Gavlerinken (A & B-hallen).

Vecka 33 (måndag 13/8 - fredag 17/8) för utespelare födda -07 till -03
Anmälningsformuläret till Sommarhockeyskolan

Maila till This is a mailto link om du har några frågor.

 

Lilla Sommarhockeyskolan 2018 - Tyvärr ingen info än

IK Sätra Lilla Sommarhockeyskola

Ni är välkomna till roliga och innehållsrika och få den bästa starten på den nya säsongen.

Vår ambition är att alla spelare ska få bra träning, utvecklas som  hockeyspelare och vara väl förberedda när  säsongen börjar på allvar. Dessutom få en positiv syn på ishockey, träffa många  kompisar och ha roligt.Vi har bedrivit sommarhockeyskola i 21 år, alltid med ett lämpligt antal deltagare per grupp för en optimal träning för individen.

Vår populära lilla sommarhockeyskola genomförs vecka 32 för barn födda -08 och yngre. Skolan genomförs som dagläger på Gavlerinken (A & B-hallen).

Vecka 32 (måndag 7/8 - onsdag 9/8) för spelare födda 2008 och yngre
Anmälningsformuläret till lilla Sommarhockeyskolan

 Maila till This is a mailto link om du har några frågor.

 

 

IK Sätras Sommarhockeyskola är auktoriserad av Svenska Ishockeyförbundet

Postadress:
IK Sätra - Ishockey
Porfyrvägen 15
80631 Gävle

Kontakt:
Tel: 026-12 05 12
Fax: 026-12 05 72
E-post: This is a mailto link