Hoppa till sidans innehåll

Drive-In Ishockey


Drive-In Hockey är en del av föreningens utbredda spontanverksamhet där alla barn och ungdomar är välkomna till öppen och kravlös träning med oss i Korpen.

Med fantastiskt duktiga och välutbildade hockeyledare genomför vi bara träinng och spel på barnens villkor. Vi bedriver ingen tävlingsverksamhet eller spelar dyra turneringar. Drive-In Hockey är alltid fri träning, skridskoskola och småmålsspel för de som vill (barnen bestämmer själva vad de vill göra med sin tid). 

Det är helt enkelt så som vi vill att hockey ska vara! För oss spelar det ingen roll om drömmen är att bli hockeyproffs eller att få spela med sina kompisar. Alla är lika välkomna och alla kan få utvecklas med oss.


 

Drive-In i Alby folkhälsopark och på Brunna IP

Vintern 2017-2018 startar vi upp Drive-In på kommunens uterinkar i Alby och Hallunda.

  • Anmäl er på plats eller i förväg på mejl.
  • Drive-In Ishockey är gratis för alla och är till för alla.
  • Tider och dagar är ännu inte schemalagda. Vi uppdaterar hemsidan så fort isarna är på plats samt i drift och vi när vi startar säsong 2017-2018.

Våra tränare

  • Anton Åkerström: Sektionsledare för Korpen Hockey och utbildningsansvarig på Tumba Gymnasium ishockeyprogram
  • Tomas Storm: Tränare på Tumba Gymnasiums ishockeyprogra och en av Sveriges mest erfarna tekniktränare. Känd som tidigare scout för Detroit Red Wings
  • Benny Hofsten: En av våra mest erfarna skridskotränare med över 20 års erfarenhet. Lär alla från små barn till gamla vuxna att åka skridskor.

Tillsammans med unga hjälpledare från bjuder vi på fri åkning, 3 mot 3-spel och teknikträning för både dig som är helt nybörjare och dig som älskar hockey och bara vill ha mer av det. 

Utrustning att låna

Vi har skridskor, hjälmar, klubbar, armbågsskydd, halsskydd och handskar att låna. Var alltid på plats i god tid för att få hjälp med utrustningen. 

Uppdaterad: 29 NOV 2017 00:45
Skribent: Jens Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpförening Huddinge-Botkyrka - Korpen
Rotemannavägen 10
14557 Norsborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info