Hoppa till sidans innehåll

Bulycke RF - Ridsport

Välkommen till Bulycke Ryttarförening!

Ridskolan är belägen i det natursköna området Bulycke Gård i Torslanda på Hisingen utanför Göteborg. Vi har ca 600 medlemmar, i ridskolan rider drygt 400 elever varje vecka på olika nivåer.

Vi erbjuder ridutbildning med hög kvalitet på säkert sätt från nybörjare till avancerad nivå vare sig du är gammal eller ung. Vi erbjuder möjlighet att tävla dressyr och hoppning både för ridskoleelev och dig med egen häst/ponny. Hos oss är hela familjen välkommen för en meningsfull fritid och gemenskap med hästen!

 Följ oss på Facebook

   Instagram

Logga in i Kundinloggen

 

Senaste nytt från Bulycke RF

Här hittar du info om vad som tagits upp på styrelsemöten och annan info från styrelsen
 
Kvarka och annan smittsam sjukdom förekommer i närområdet! Byt kläder (tänk på skor o hjälm också) och duscha mellan besök i olika stall för att minska risken att ta med ev sm...
 
Luciafirandet startar på eftermiddagen direkt efter luciahoppet söndag 9 dec, ponnyridning 16.00-17.00 sen drar showen igång, hjärtligt välkomna!
 
 
Tänk på olycksrisken med att inte ha full uppmärksamhet på häst och omgivning, använd INTE hörlurar/headset vid ridning och hästhantering på anläggningen!
 
Följ Bulyckes tävlingskommité på Instagram!

Nytt från ridskolan

 
En gruppvärd är en person som vill ta lite extra ansvar för att hålla ihop gruppen så att alla känner sej välkomna och sedda när de kommer till ridskolan, som kan välkomna nya...
 
Här ser du vilka tider och vad som händer
 
Du har väl sett de fina kläderna som gjordes inför Bulyckedagen? Det finns piké tröjor, långärmade tröjor och joggingbyxor kvar att köpa, kom in på kontoret så finns det prove...
 
Sommaren var fantastisk för bad/strandliv med sol och värme men tyvärr passar den sortens väder inte lika bra för hästarnas hö och hösilage. Många av er har säkert hört talas ...
 
 
Startlistor och mer info längst ner på sidan!
 
Vårterminen är måndag 7 januari - onsdag 19 juni. Fakturorna för vårterminen mailades ut 12 november med förfallodatum 30 nov. Du kan se fakturan i Kundinloggen! Vi ber dig hö...
 
Röda dagar är det ingen ridning
 
Igenridning är i mån av plats när man avbokat i tid (vardagar senast 13.00 och lördag senast 8.00)

Säkerhetspolicy

Burf är en klubb där säkerheten värderas högt. I all ridundervisning ska därför utbildning i säkerhets ske och detta omfattar även hantering av häst i stallet och vid hand.

Vi följer Svenska Ridsportförbundets säkerhetspolicy som grund för en trygg och säker miljö i stall och ridhus.

Vi verkar för att hålla en hög kunskapsnivå om säkerhet för att upprätthålla en säker anläggning för personal, medlemmar och hästar.

I säkerhetsarbetet ingår underhåll av utrustning/anläggning, utbildning av hästar/personal/medlemmar och dokumentation/analys av incidenter.

Vi förväntar oss att våra medlemmar och ridande respekterar regler, håller tider och hanterar hästarna enligt föreskrifter.

Ridskolan

Manegeaktiviteter

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke,
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 2017
hooks 
 
 
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42335 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031-560973
E-post: This is a mailto link

Se all info