Hoppa till sidans innehåll

Långeberga RK - Ridsport

                       

OBS! 

Faktureringen via Horsemanager

På fakturan som gått ut via Horsemanager står det att fakturan avser del 1 av vårterminen. Tyvärr har det blivit ett tryckfel! Fakturan avser del 2 av vårterminen 2015. Vi ber om ursäkt för felet!

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Långeberga Ridklubb!

 

Vi finns i Västra Frölunda längs kanten till Änggårdsbergen. Långeberga Ridklubb startades 1993 och vi har ca 250 medlemmar och i dagsläget är det ca 205 ridande elever/vecka i grupper från ”knatteridning” och uppåt.


På anläggningen har vi två stall, en manege och två paddockar. Anläggningen är kvalitetssäkrad av Svenska Ridsportförbundet.


Vi är en liten klubb där varje medlem och besökare skall känna sig trygg. Alla skall mötas av respekt få uppleva gemenskap och glädje, och inte minst lära sig ta ansvar för våra gemensamma resurser såsom hästar, utrustning och lokaler. 


 

Långeberga Ridklubbs verksamhet bygger till stor del på ideellt arbete, där alla medlemmar har sin uppgift att fylla. Känn dig välkommen du också!


Vi har foton på vår hemsida från anläggningen, djur och människor med olika resultat men för att kunna dela upplevelser och inte minst för minnenas skull.

 

 

Är det någon bild du absolut vill ta bort - eller något du misstycker om - kontakta Neil Hemmings på mail nThis is a mailto link

OBS! Alla foton på hemsidan tillhör upphovsmannen - alltså fotografen - och får inte kopieras utan dennes tillstånd.


 

 


besöksräknare
besöksräknare

Göteborg &Bohusläns ...

HorseManager Nyheter

Långeberga RK - Ridsport
Långebergs Bygata 3
42132 Västra Frölunda
Telefon: 031-451831
E-post: This is a mailto link

inlogg

 

 

horselist