Hoppa till sidans innehåll

RK Finspång - Ridsport

 Nu är det dags att betala in medlemsavgiften!
Glöm inte heller att betala anläggningsavgift om du som privatryttare vill utnyttja ridbana eller ridhus. Anläggningsavgiften ska vara betalad innan ridbanan/ridhuset beträds!

Första sida

 
Att rida är bra för både kropp och själ och något som passar alla. RKF kan erbjuda allt från handikappridning till tävlings- och vuxengrupper. Ridskolan ligger i en naturskön miljö nära en liten badsjö och har ett stort ridhus samt flera ridbanor.
 
Lär dig rida från början hos oss där det finns stora möjligheter att utvecklas. Små, snälla ponnyer i grupper på max 4-5 personer!

Läger

Alla lektioner på våra ridläger leds av våra ordinarie hippologutbildade ridlärare med tävlingsmeriter i dressyr, hoppning och fälttävlan.

 

Vi strävar efter att ge rideleverna en så god grundutbildning som möjligt inom alla discipliner  och lägger stor vikt vid ryttarens sits och balans samt förmågan att inverka på hästen så att den arbetar i ändamålsenlig form vid alla former av ridning.

 

Ryttarkamraterna i Finspång finns på Torstorps gård som ligger i lantlig miljö i utkanten av Finspång (3 km från centrum), med gångavstånd till en mysig badplats vid sjön Mäseln.

Ungdomssektionen

Ungdomssektionens helt egna sida sköts av Levads styrelse. Här kan du läsa om oss och vad vi gör. Här kan du se bilder från de flesta av våra aktiviteter och även se kommande aktiviteter.

Välkomna!

Bemanning-cafeteria

Bemanning i cafeterian! 

För att spara tid och pengar för föreningen skickas nu inga brev hem utan tiderna finns ENDAST på hemsidan, cafeteriadörren och på anslagstavlan i stallet.

För att avbeställa ridtid eller andra frågor ring kontoret: 0122-147 67

För att nå någon i stallet ring: 0122-155 44

 

mail tilll ridskolan:

This is a mailto link

 

 

För att nå webadmin skicka mail till:

This is a mailto link

OBS! Används endast om det är en fråga som rör innehåller på hemsidan. Vid frågor om ridgrupper eller annat använd ridskolans mailadress som står ovanför.

 

Stöd RKF när du handlar på nätet

 

 

 

Alla bilder på hemsidan är tagna av Ann-Sofie & Mats Taleman om inget annat anges. 

Det är copyright på alla bilder på hemsidan men vill du använda någon av dem på annan hemsida så är det ok så länge du skriver fotografens namn eller hänvisar till ryttarkamraterna.se

 

 

Sponsorer:

SIEMENS

Sapa

SSAB

An-Jo Tryck

DN:s Måleri

G-sons Gummi AB

Averull AB

Finspångs Tekniska verk

BIS Isenta AB

Lindhska Design

Nordea

Optiker Neuman

Risingegården

Total Media & Reklam AB - en väg in till en värld av marknadsföring

Häst till framsidan

Postadress:
RK Finspång - Ridsport
Torstorps Gård
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 0122-14767
E-post: This is a mailto link

Se all info