Hoppa till sidans innehåll

RK Finspång - Ridsport

Till lektionselever: ridskolan kommer tyvärr inte att kunna starta v 33 som planerat. Vi är stängda minst till v 38. Planen är( om inga fler hästar insjuknar samt att de sjuka tillfrisknar) att börja terminen med två teoriveckor v 36 och v 37 och att ridningen börjar v 38. Fortsätt håll utkik här och på hemsidan för mer information.
 
Uppdatering sjukdomsläget: Vi har för tillfället 4 st hästar sjuka. Dessa är isolerade till en egen hage för att försöka hindra smittspridning. De hästar som är sjuka mår bra, en med lite feber och tre utan feber men med relativt lite näsflöde.Skyltar är uppsatta runt om anläggningen för att förhindra förbipasserande att klappa hästarna. Övriga symptomfria hästar har börjat sättas igång. Nu håller vi tummarna för att inga fler insjuknar, då regeln om 6 v karantän gäller from sista hästen tillfrisknat
 
Anläggningen är stängd!
From idag 23 juli har veterinären stängt hela anläggningen pga kvarka smitta. Endast behöriga får tillträda stallar och hagar.
Detta gäller både privatstallet och lektionsstallet samt ridhuset och utebanorna. 
Ridlägren vecka 31 och 32 är inställda.
Berörda kommer att kontaktas via mejl.

 

 

OBS! Ponnyridningen har uppehåll

 

.

 

Kom ihåg att din ridanmälan gäller tillsvidare, vill man sluta gäller  skriftlig uppsägning, mejl går utmärkt samt 4 veckors uppsägningstid.

Ryttarkamraterna önska er alla en skön varma  sommar!!

 

Första sida

 
Att rida är bra för både kropp och själ och något som passar alla. RKF kan erbjuda allt från handikappridning till tävlings- och vuxengrupper. Ridskolan ligger i en naturskön miljö nära en liten badsjö och har ett stort ridhus samt flera ridbanor.
 
Lär dig rida från början hos oss där det finns stora möjligheter att utvecklas. Små, snälla ponnyer i grupper på max 4-5 personer!

Läger

Alla lektioner på våra ridläger leds av våra ordinarie hippologutbildade ridlärare med tävlingsmeriter i dressyr, hoppning och fälttävlan.

 

Vi strävar efter att ge rideleverna en så god grundutbildning som möjligt inom alla discipliner  och lägger stor vikt vid ryttarens sits och balans samt förmågan att inverka på hästen så att den arbetar i ändamålsenlig form vid alla former av ridning.

 

Ryttarkamraterna i Finspång finns på Torstorps gård som ligger i lantlig miljö i utkanten av Finspång (3 km från centrum), med gångavstånd till en mysig badplats vid sjön Mäseln.

Ungdomssektionen

Ungdomssektionens helt egna sida sköts av Levads styrelse. Här kan du läsa om oss och vad vi gör. Här kan du se bilder från de flesta av våra aktiviteter och även se kommande aktiviteter.

Välkomna!

Bemanning-cafeteria

Bemanning i cafeterian! 

För att spara tid och pengar för föreningen skickas nu inga brev hem utan tiderna finns ENDAST på hemsidan, cafeteriadörren och på anslagstavlan i stallet.

För att avbeställa ridtid eller andra frågor ring kontoret: 0122-147 67

För att nå någon i stallet ring: 0122-155 44

mail tilll ridskolan:

This is a mailto link

 

 

För att nå webadmin skicka mail till:

This is a mailto link

 

Stöd RKF när du handlar på nätet

 

 

 

Alla bilder på hemsidan är tagna av Ann-Sofie & Mats Taleman om inget annat anges. 

Det är copyright på alla bilder på hemsidan men vill du använda någon av dem på annan hemsida så är det ok så länge du skriver fotografens namn eller hänvisar till ryttarkamraterna.se

 

 

Sponsorer:

SIEMENS

Sapa

SSAB

An-Jo Tryck

DN:s Måleri

G-sons Gummi AB

Averull AB

Finspångs Tekniska verk

BIS Isenta AB

Lindhska Design

Nordea

Optiker Neuman

Risingegården

Total Media & Reklam AB - en väg in till en värld av marknadsföring

Häst till framsidan

Postadress:
RK Finspång - Ridsport
Torstorps Gård
61234 Finspång

Kontakt:
Tel: 0122-14767
E-post: This is a mailto link

Se all info