Hoppa till sidans innehåll

Västra Frölunda KK - Konståkning

 

Nyheter VFKK träning och tävlingsgrupper

Sponsra klubben genom att köpa idrottsrabatten. Kostar endast 150,00. Många fina erbjudanden och rabatter finns i häftet. Nytt för i år GULD erbjudanden. Kontakta kansliet om ...
 
Hej, här finner du säsongens schema och gruppindelning. Glöm inte att titta på hemsidan regelbundet för aktuell information vad gäller träning och tävling.
 
Alla medlemmar kallas tili årsmöte i VFKK onsdagen den 24 september 2014, kl 19.00. Slottskogsvallen konferenslokal.
 
På VFKK extra årsmöte 19 augusti valdes en ny valberedning som startar arbetet med att fram kandidater till en ny styrelse inför det kommande ordinarie årsmötet.
 
Om du tränar konståkning i VFKK och är minst 13 år och har lägst test fri 1 och basic 1 kan du få jobba som hjälptränare i vår skridskoskola. Det innebär att du är med och hjä...
 
Viktigt att alla som skall åka elitserien och A-serien betalar sina tävlingslicenser enligt instruktion nedan. Övriga tävlingsåkare kommer att få faktura från Folksam. Om du s...
 
Om du behöver byta till större storlek kan begagnat vara en bra idé. Klubben har en del begagnat till försäljning. Mät gärna dina fötter nu på sommaren så du inte har för små ...
 
Styrelsen har tillsammans med tränarna tagit fram trivselregler. Det är mycket viktigt att alla föräldrar läser denna information.
 
VFKK har antagit Konståkningsförbundets verksamhetsidé och riktlinjer. Vi är mycket tacksamma om alla går in och läser dokumentet.

Nyheter VFKK Skridskoskola

_D300038_Frölundaborg_2011
2014-07-03
Här kan du anmäla dig till vår populära skridskoskola. Skridskoskolan startar vecka 37. Om du deltog under Vårterminen 2014 kommer du automatiskt att få en kallelse.
 
2014-07-02
Styrelsen har tillsammans med tränarna tagit fram trivselregler. Det är mycket viktigt att alla föräldrar läser denna information.

  Sponsorer

 
logga_sponsorhuset
   

Idrottens-Bingo-Originallogga-webb

Är du också intresserad av att sponsra klubben, kontakta kansliet.

Postadress:
Västra Frölunda KK - Konståkning
Frölundaborg Isstadion, Mikael Ljungbergs väg 11
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-828295
Fax: 031-828249
E-post: This is a mailto link

Se all info