Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Huddinge IF är en lycklig och välmående förening.

Med det menar vi en stabil organisation och en ekonomi i balans i kombination med en speciell atmosfär som präglas av vänlighet, engagemang och ödmjukhet. Denna attityd har sin grund i vårt policydokument "Huddingemodellen",  som löper som en röd tråd genom verksamheten och årskullarna.

Vårt motto: "Fotboll för alla"

betyder att vi vill ta emot alla barn och ungdomar som vill spela fotboll med oss.  Huddinge IF har under den senaste tioårsperioden fördubblat ungdomsverksamheten. Vi har lyckats med det genom en målmedveten satsning och alla våra ideella ledares fantastiska engagemang. Med över 70 lag i S:t Erikscupen, fotbollskolor för de yngsta med hundratals deltagare varje år så är vi numera 

En av Stockholm största fotbollsföreningar

För ett antal år sedan inleddes vår satsning på utvecklingslag i varje årskull vid inträdet till 11-mannaspel. Glädjande nog kan vi nu börja skörda frukterna av den satsningen, med många av våra U-lag i toppen av de högsta divisionerna och säsongen 2008 ett lag i pojkallsvenskan för första gången i klubbens historia. Ambitionen med elitungdomssatsningen är framförallt att

Fostra spelare till våra A-lag.

Det uttalade målet är att bygga framgångsrika representationslag inom dam/herr genom att satsa på egna talanger och unga spelare från närområdet. Det ska vara lockande att stanna i Huddinge IF även för de stora talangerna i kommunen. Lika viktigt, om inte viktigare än elitsatsningen, är HIF:s målsättning att vara en klubb för hela Huddinge. I vårt segregerade samhälle kan fotbollen var det bästa verktyget för integration, vänskapsband och folkhälsa. Därför är vi stolta över att över en tredjedel av föreningen spelare har rötter i andra kulturer. Läs gärna mer om våra projekt inom området:

Idrottens sociala ansvar. 

Tycker du att allt det här låter intressant och vill bli en del av "Huddingefamiljen"! Tveka inte att höra av dig till oss. Vi lever på ledares, föräldrars och spelares engagemang och vilja att göra en skillnad, inte bara vänta på att någon annnan ska göra det år dem.

 

         

Per Brick   

Ordförande Huddinge IF Fotboll                                           

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:14

Postadress:
Huddinge IF - Fotboll
Gamla Stockholmsvägen 87H
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087116714, +46707074882
Fax: 087747331
E-post: This is a mailto link

Se all info