Hoppa till sidans innehåll

Domarinformation


 

11 & 7-manna


Domare till alla 11 och 7-mannamatcher tillsätts av Stockholms Fotbollförbund. Sök information på deras web www.stff.se där du hittar information om vilken domare som ska döma. Det är bra om ni tar kontakt med domaren någon dag före match för att säkerställa att han/hon kommer.

Eftersom dessa domare inte är föreningsdomare förväntar de sig att få arvodet i samband med matchen. Lagkassan lägger ut för domararvodet och får tillbaka pengarna mot inlämnande av kvitto till kansliet. Ange namn och kontonummer till den som ska ha pengarna och lägg kvittot på avsedd plats på kansliet.

Var noga med att domaren fyllt i alla uppgifter och läsligt. Alltför många domare slarvar med detta! Är det oläsbart så kan inte föreningen ersätta kvittot.

 

Lista över föreningens 5-manna domare

 

Domarna tillsätts av laget själva. Antingen bokar ledaren upp med någon av domarna på listan i vänstermenyn, eller avtalar med en förälder att sköta domaruppdraget.

 

 

Domarkvitton

 

För att förenkla hanteringen och utbetalningsrutinerna av domarkvitton har föreningen tagit fram nya rutiner för hur detta ska gå till.

På planen ska ansvarig ledare kolla att det verkligen är rätt domare som dömer, samt att han eller hon, skriver ett korrekt kvitto (från fotbollsförbundet) där matchnr, namn, adress och persnr ska vara ifyllda och läsliga.

Kvittona samlas sedan ihop och häftas upp på ett A4 papper  (3 per papper).

Innan kvittona lämnas in till kansliet ska en excelfil "sammanställning av domarkvitton", som finns under downloads på hemsidan (även bifogad)https://www5edit.idrottonline.se/sec/UI/CMS/edit/default.aspx?id=26368,  fyllas i, och användas som "försättsblad" till A4 arken med kvitton. Dessa lämnas sedan in på kansliet.

Den ifyllda Excelfilen mailas till This is a mailto link

Endast kvitton för Sanktan ersätts (inte träningsmatcher).

Kvitton för våren ska vara inlämnade senast den 30/6 och betalas ut den 15/8

Kvitton för hösten ska lämnas in senast den 30/11 och betalas ut den 15/1

Andra sätt eller tider att lämna in redovisningen, samt kvitton som inte är korrekt ifyllda, kommer inte att ersättas av föreningen.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:44 Skribent: Mats Holmsten

Postadress:
Huddinge IF - Fotboll
Gamla Stockholmsvägen 87H
14132 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087116714, +46707074882
Fax: 087747331
E-post: This is a mailto link

Se all info