Hoppa till sidans innehåll

Bulycke RF - Ridsport

Välkommen till Bulycke Ryttarförening!

Ridskolan är belägen i det natursköna området Bulycke Gård i Torslanda på Hisingen utanför Göteborg. Vi har ca 600 medlemmar, i ridskolan rider drygt 400 elever varje vecka på olika nivåer.

Vi erbjuder ridutbildning med hög kvalitet på säkert sätt från nybörjare till avancerad nivå vare sig du är gammal eller ung. Vi erbjuder möjlighet att tävla dressyr och hoppning både för ridskoleelev och dig med egen häst/ponny. Hos oss är hela familjen välkommen för en meningsfull fritid och gemenskap med hästen!

Instagram  

https://www.minridskola.se/Init_LoggaIn.aspx


https://www.facebook.com/bulyckerf/

Senaste nytt från Bulycke RF

Hjälp oss och andra att inte sprida olika smittor mellan hästar. Byt ALLTID kläder (tänk på skor o hjälm också), tvätta händer och duscha gärna mellan besök i olika stall för ...
 
RF (Riksidrottsförbundet) har med anledning av coronaviruset fått frågor från förbund och föreningar om förhållningssätt för verksamheten, resor och idrottsbesök från andra lä...
 
Här hittar du info om vad som tagits upp på styrelsemöten och annan info från styrelsen
 
 
Följ Bulyckes tävlingskommité på Instagram!
 
Tänk på olycksrisken med att inte ha full uppmärksamhet på häst och omgivning, använd INTE hörlurar/headset vid ridning och hästhantering på anläggningen!

Nytt från ridskolan

Det är enbart den som ska rida + ev max 1 medhjälpare som får vistas i stallet. Inga skötare för hästarna under en period framöver tills Corona pandemin har lugnat sig.
 
 
Då flertalet av ridskolans hästar i nuläget är skadade blir arbetsbelastningen större på de som är friska och för att inte slita ut dem behöver vi tillfälligt stoppa möjlighet...
 
Vi flyttar om för att ge skolhästarna en rimlig arbetsbelastning nu när det tyvärr är flertalet skadade.
 
Här lägger vi ut info om hästar som är nya eller hästar som av någon anledning inte ska vara kvar på ridskolan.
 
På alla dagläger delas man in i grupper efter ridvana om fler än 12 elever. Juniorlägren är från minst 8 års ålder om inget annat anges. Anmälan görs via Min Ridskola och här...
 
Igenridning är i mån av plats när man avbokat i tid (vardagar senast 13.00 och lördag senast 8.00). Avbokning och bokning av igenridning sker i första hand i Min Ridskola
 
Bokning sker i första hand på MinRidskola och det släpps nya tillfällen på måndagar.
 

Säkerhetspolicy

Burf är en klubb där säkerheten värderas högt. I all ridundervisning ska därför utbildning i säkerhets ske och detta omfattar även hantering av häst i stallet och vid hand.

Vi följer Svenska Ridsportförbundets säkerhetspolicy som grund för en trygg och säker miljö i stall och ridhus.

Vi verkar för att hålla en hög kunskapsnivå om säkerhet för att upprätthålla en säker anläggning för personal, medlemmar och hästar.

I säkerhetsarbetet ingår underhåll av utrustning/anläggning, utbildning av hästar/personal/medlemmar och dokumentation/analys av incidenter.

Vi förväntar oss att våra medlemmar och ridande respekterar regler, håller tider och hanterar hästarna enligt föreskrifter.

Ridskolan

Manegeaktiviteter

  
______________________

Du som åker bil till Bulycke- 
tänk på att köra försiktigt,
akta ridande, gående och cyklister!

_________________________ 

 

 Klicka HÄR  till realgymnasiet 
 
______________________________
Sponsorer av Bohus cupen 
hooks 
 
 
_____________________________
 
agria_rattforsakrad_190x240_ny
 
 
Vill du köpa en plats här?
Kontakta ridskolan.

Postadress:
Bulycke RF - Ridsport
Bulycke gård 25
42337 Torslanda

Kontakt:
Tel: 031560973
E-post: This is a mailto link

Se all info