Hoppa till sidans innehåll

Inomhusserien avslutad

11 FEB 2018 19:43
Inga poäng denna gången heller
  • Skapad: 11 FEB 2018 19:43

Tuve Tigers spelade sitt sista seriespel inom överskådlig tid då inomhusserien avslutades i Borås. Som bekant har Tuve inte anmält något lag till Svenska Serien 2018 på grund av spelarbrist.

Spelarbrist hade vi även denna gång. På grund av sjukdom var det bara fem spelare som ställde upp i Borås och med tanke på att vi spelar åtta varv på två dagar är det tufft att inte kunna byta. Men så var det och laget kämpade på utan att klaga.

Både Michael Töllborg och Martin Svensson debuterade i årets inomhusserie. Michael spelade riktigt bra och gjorde sitt första blå filtvarv (alltså under 30) någonsin med ett 28-varv. Han följde sedan upp det med ytterligare ett 28 varv. Starkt av Michael som inte spelat på länge. Martin Svensson kunde dock inte göra sig själv rättvisa då han hämmades kraftigt av ett ont knä. Det är inte lätt att spela bangolf när man inte kan böja på benen. Heder dock åt Martin som genomförde alla åtta varven trots smärtan.

Några poäng blev det inte heller denna omgång även om vi var nära vid några tillfällen. Tuve slutade klart sist i serien.

Serien vanns av Askim klar före Christiania och Uddevalla. Vikten av hemmabana visade sig åter när Borås som tidigare endast tagit sex poäng på två omgångar nu tog fullt - 18 poäng.

Tuve får vara nöjt med att ha kunnat genomföra serien trots att vi haft få spelare tillgängliga. Vi hoppas kunna komma tillbaka till inomhusserien 2018/2019. Om vi lyckas med det står skrivet i stjärnorna.

Resultat

Skribent: Bengt Svensson
Epost: This is a mailto link

Frisörboden: Tel. 51 57 67, Dammgårdsgatan 16, Hisings Backa

Postadress:
Tuve Tigers BGK - Bangolf
Eva Jonsson, Svanebäcksgatan 49
41471 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info